9 tipuri de durere, care sunt direct legate de stările emoţionale

Astăzi am dat peste acest articol, care mi s-a părut foarte util, deoarece toţi avem diferite dureri, din anumite motive. Personal consider că trebuie tratată cauza pentru ca efectul să dispară de la sine. M-am gândit că dacă-l traduc şi postez, poate vă va fi de folos. Enjoy!

  1. Durere de cap
    Migrenele, pot fi cauzate de stresul acumulat din timpul zilei. Acordaţi-vă timp pentru relaxare în fiecare zi.

2. Dureri de gât

Dacă simţiţi dureri în gât, este posibil să aveţi probleme cu iertarea altor persoane sau iertarea propriei persoane. Luaţi în considerare lucrurile pe care le iubiţi la oameni.

3. Dureri ale umerilor

Durerile de umăr pot indica că duceţi o povară emoţională grea. Este o zicală în engleză, şi anume “shouldering a problem”. Concentraţi-vă asupra rezolvării proactive a acelei probleme şi nu mai căraţi poverile altora în sac, le puteţi distribui persoanelor cărora le aparţin.

4. Dureri de spate în partea superioară

Acestea înseamnă că nu aveţi sprijin emoţional suficient. Vă puteţi simţi neiubit/ă sau nedorit/ă. Dacă nu aveţi partener/ă, acesta este momentul să ieşiţi la o întâlnire două.

5. Dureri de spate în partea inferioară

Acestea semnifică că sunteţi mult prea îngrijorat/ă în legătură cu banii. Ar fi timpul potrivit să cereţi o mărire de salariu sau să luaţi în considerare un planificator financiar.

6. Dureri de coate

Durerile de coate vă vorbesc despre rezistenţa pe care o aveţi în faţa schimbării din viaţa voastră. De asemenea, dacă aveţi braţe rigide, puteţi avea şi o viaţă rigidă. Faceţi compromisuri şi ieşiţi din spaţiul de confort.

7. Dureri de mâini

Acestea înseamnă că nu aveţi o atitudine deschisă cu privire la alte persoane în felul în care ar trebui. Făceţi-vă noi prieteni, serviţi cina cu un/o coleg/ă, creaţi noi conexiuni.

8. Dureri ale şoldurilor

Durerile de şold semnifică că sunteţi prea speriat/ă să mergeţi înainte. Durerile pot indica şi faptul că depuneţi o rezistenţă la schimbare şi la fluxul vieţii. Sunteţi prea precauţi atunci când luaţi decizii.

9. Dureri de genunchi

Aceste dureri pot fi un semn că aveţi un ego un pic cam mare şi că vă gândiţi doar la voi. Smeriţi-vă. Înscrieţi-vă voluntar/ă în cadrul unor proiecte. Amintiţi-vă… sunteţi nemuritori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*