BRGwork Work&Travel USA 2011

Hi Ramona,

Wats’up sau servus,cum se zice pe la tine prin Ardeal,dintr-un Pierre nepieritor ,rece si cald deopotriva !

Dupa 70 de zile de munca fara pauza si inca vreo 20 care ma asteapta reusesc in sfarsit sa transmit impresiile mele.In primul rand cred ca este un privilegiu sa ma aflu aici,sa experimentez,sa descoper,sa ma dezvolt din toate punctele de vedere,iar pentru asta vreau sa multumesc BRG.

Daca se merita ? Este nedrept sa masuram totul in bani…Dolarul nu este un Leu iar Leii nu sunt cainii din Bucuresti(imi e dor de acei caini ) sau dolari…Unele lucruri sunt necuantificabile in vreo unitate monetara;experienta de viata,sansa de a intalni oameni diferiti dar totusi atat de …”parca i-ai cunoaste de-o viata”.Indienii de aici ,majoritatea Sioux,sunt o vie lectie de cultura,poate un studiu de caz pentru cineva de la Sociologie..

Situatia mea?Cu o zi inainte de plecare mi-ai spus ca o sa ma descurc…si m-am descurcat! Am 3 joburi pe o raza de 200 de metri,cazare gratuita in conditii de motel(am facut curat pana acum in 400-500 de camere pana acum dar in a mea niciodata ),breakfast gratuit .Am reusit sa imi gasesc inca un job la McDonald’s,dupa cele de housekeeper si maintenance responsable.In cazul meu se justifica inclusiv financiar,”nu stiu altii cum sunt..”

Sorry,dar trebuie sa merg la lucru! Toate cele bune din civilizata salbaticie a Midwestului american!

——————–13 octombrie

In autocarul dinspre Budapesta au fost numai studenti Work & Travel. Am fost singurul care a returnat I-94… deci multam’ de informare si totodata cred ca este o bila alba pentru Brg.

In attach am pus cateva poze sugestive pentru parcursul meu… prea meteoric… Cum pot fi 3 luni egale cu o zi ,cu o ora?Cu Work & Travel?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*