Diferența dintre suflet geamăn și suflet pereche

M-a întrebat cineva care este diferența între suflet geamăn și suflet pereche… Ei bine, e o diferență maaare!

Noi avem mai multe suflete pereche, nu doar unul. Pot fi părinții noștri, prietenii, vecinii, iubiții etc. Toți în același timp.

Sufletele pereche fac parte din grupul nostru de suflete, familia noastră de suflete. Cum avem o familie fizică, așa avem și la nivel de suflet. De obicei, fiecare persoană cu care avem o relație mai apropiată ne este suflet pereche sau pe care simțim că le cunoaștem de foarte mult timp, văzându-le pentru 1 oară. Sufletele pereche sunt cele care ne dau lecțiile de viață, care au impact asupra noastră, iau diferite roluri și ne învață bune, rele.

Foarte mulți oameni confundă aceste 2 concepte din lipsă de informație.

Sufletul geamăn este doar 1, deoarece este jumătatea sufletului nostru întreg. Un suflet când coboară în dimensiunea aceasta densă pentru a se încarna, se divide în 2 părți, și anume, feminin și masculin. Nu e musai să se nască în același timp. Unul poate alege să ia formă fizică acum, iar celălalt peste 10 ani de exemplu, în acest timp ajutându-și jumătatea din dimensiunile astrale, adică mai puțin dense.

Atunci când ne întâlnim sufletul geamăn, ne marchează din toate punctele de vedere. Prezența persoanei ni se pare atât de familiară, ca și cum am cunoaște-o de foarte mult timp, nu de acum 5 minute… Exisă un nivel de deschidere și înțelegere profund. Putem avea vise cu această persoană de dinainte s-o vedem fizic sau după, dar destul de des. Totul se întâmplă la un nivel foarte intens, potrivirea e ca mănușa și ne simțim foarte comfortabili și în siguranță.

Oricare ar fi statutul nostru, uniunea tot va avea loc mai devreme sau mai târziu deoarece nu se poate altfel. Acest fenomen nu poate fi controlat, depășește orice limită. Intervine un sentiment copleșitor de iubire și atracție. Această iubire este autentică, din inimă și ne atrage ca un magnet de jumătatea noastră.

Iubirea dintre 2 suflete gemene este necondiționată și transcende ego-ul. Aceasta nu înseamnă că relația va fi roz și lipsită de conflicte, blocaje sau probleme. Mereu sunt lecții de învățat. Să nu uităm că suntem ființe umane la nivel fizic.

Cel mai frumos este faptul că avem sentimentul de întregire, de pace, care nu se poate exprima în cuvinte. Se produce uniunea la nivel de suflet, se întregește sufletul, este dincolo de fizic. Dar chiar dacă se produce această uniune, fiecare suflet geamăn rămâne același individ, adică suntem uniți dar separați în același timp. Sufletul nostru geamăn este oglinda propriului nostru suflet, este o rezonanță perfectă.

De obicei, sufletele gemene aleg să se încarneze la distanțe mari unul de celălalt, în țări diferite. De ce? Pentru că trebuie mai întâi să fim în echilibru cu noi înșine din punct de vedere mental, emoțional etc. ca întâlnirea să aibe loc, dar nu e musai. Noi atragem ceea ce suntem, partenerii sunt oglinda noastră, și nu numai. Dacă ne-am întâlni sufletul geamăn atunci când nu am fi pregătiți, energia ar fi mult prea intensă și n-am face față. Toate la timpul lor, deoarece nimic nu este întâmplător!

Rolul sufletelor gemene este de a crește, atât împreună, cât și individual pe toate planurile, ele evoluează continuu, nu stagnează. Aceasta nu înseamnă că unul îi va face treaba celuilalt, ci că se sprijină reciproc accentuându-și forțele, devenind indistructibili.

Sună foarte frumos! Vă sfătuiesc să lucrați cu voi înșivă, pentru a vă autocunoaște și accepta în profunzime. Cu cât sunteți mai în echilibru, cu atât aveți mai multe șanse să vă întâlniți jumătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*