Dr. Sebi: Omul care vindecă SIDA, cancerul, diabetul și nu numai

Faceți cunoștiință cu Dr. Sebi, patolog, biochimist și herbalist. El a ajuns în Statele Unite ale Americii de la Honduras și are o misiune importantă, și anume, de a vindeca omenirea. El a vindecat oameni de către unele dintre bolile cele mai mortale de pe planetă timp de aproape 30 de ani. SIDA, cancer, diabet, lupus și epilepsie sunt doar câteva dintre afecțiunile pe care le-a inversat complet. De fapt, el este atât de dedicat muncii sale încât l-a dat în judecată pe procurorul general al New York-ului la Curtea Supremă – și a câștigat.

S-a ridicat împotriva la Food and Drug Administration

În anii 1980, Dr. Sebi a postat o varietate de anunțuri în ziare, precum New York Post, declarând: “SIDA a fost vindecată de către Institutul de Cercetare Usha, și ne-am specializat în vindecări ale lupusului, orbirii, herpesului, cancerului și altele.” Postările sale au atras atenția Administrației Food and Drug (FDA) și ulterior Agenția l-a dat în judecată pe Dr. Sebi pentru publicitate falsă și practicare fără licență.

Judecătorul care prezida cazul a solicitat ca Dr. Sebi să aducă câte un martor pentru fiecare boală pe care a pretins că a vindecat-o. El a furnizat 70 de martori pentru a sprijini argumentul său – arătând fără nicio îndoială că a vindecat într-adevăr toate bolile enumerate în anunț – judecătorul a declarat medicul nevinovat pe toate capetele de acuzare.

Chiar și cu victoria sa în instanță, totodată cu mărturiile de la celebrități și o mulțime de oameni vindecați prin metoda sa, protocolul Dr. Sebi este încă suprimat.

Vindecarea cu alimente electrice și vegetale

Baza din spatele abordării Dr. Sebi, este de a elimina din organism mucusul excesiv, care este considerat a fi rădăcina tuturor bolilor. El explică:

“Cercetările noastre arată că toate manifestările bolilor își găsesc geneza când și unde mucoasa a fost compromisă. De exemplu, dacă există exces de mucus în tuburile bronșice, boala este bronșita; în cazul în care excesul este în plămâni, boala este pneumonia; în conductele pancreatice, este diabetul; în articulații, artrita.”

Mai mult decât atât, mucoasa din retina ochiului va provoca orbire; dacă se dovedește a fi în jurul glandei tiroide, rezultatul va fi cancer al tiroidei. Practic, boala va apărea în organism ori de câte ori există o acumulare a acestei toxine stagnantă.

Potrivit Dr. Sebi, sângele și amidonul din dietă sunt principalele cauze care duc la boală. El crede că amidonul este un produs chimic care face ravagii asupra sănătății, în principal pentru că provoacă aciditate în organism. Același lucru cu produsele de origine animală. Per ansamblu, un organism acid va crea mucoase toxice și va congestiona tot sistemul – ceea ce duce la inflamare, în timp ce un pH alcalin, va face exact opusul și va sprijini vitalitatea.

Este posibil să fi ghicit că abordarea unui regim alimentar alcalin este cheia. Dar Dr. Sebi face un pas mai departe prin recomandarea postului, împreună cu folosirea remediilor vegetale, care detoxifiază fiecare celulă și înlocuiește mineralele epuizate.

Remediile sunt clasificate ca produse alimentare de natură vegetală, naturale și care hrănesc celulele la un nivel foarte profund. Din acest motiv, mulți descoperă că apetitul lor dispare atunci când încep consumul alimentelor de natură vegetală.

Dr. Sebi spune că:

“Deși componenții naturali din fiecare aliment vegetal au fost construiți să extragă mucusul dintr-o anumită zonă a corpului, este necesar, de asemenea, ca organismul să fie curățat ca pe un întreg. Ceea ce face ca dieta noastră să fie unică, este modul în care componenții naturali ai alimentelor, lucrează împreună cu organismul pentru a curăța și a hrăni întregul corp.”

Dieta de vindecare se regăsește mai jos. Este important să se țină cont de faptul că “Dr. Sebi a recomandat alimentele care sunt listate aici pentru inversarea procesului bolii, de peste 30 de ani. În cazul în care mâncarea voastră preferată lipsește din lista de cercetare, rezultatele noastre au dovedit că nu are nicio valoare nutritivă și poate fi dăunătoare pentru sănătatea voastră.”

Legume

Verdețuri Amaranth – la fel ca Callaloo, o varietate de spanac; avocado; ardei gras; Chayote (dovlecel mexican); castraveți; păpădie verde; fasole Garbanzo; banană verde; Izote (floare, frunză de cactus); varză furajeră; salată verde (toate, cu excepția Iceberg); ciuperci (toate, cu excepția Shiitake); Nopales (cactus mexican); Okra; ceapă; măsline; salată Poke (verde Purslane – Verdolaga); legume de mare (Wakame, Dulse, Arame, Hijiki, Nori); dovlecel, roșii cherry și plum (doar roșii); Tomatillo; verdeață de nap; macriș; Zucchini.

Fructe

(Exclus conservele sau fructele fără sâmburi)

Mere; banane (cea mai mică sau Burro, de dimensiuni medii, cele originale); fructe de pădure – toate soiurile, boabe de soc – în orice formă – exclus afine; pepene galben; cireșe; coacăze; curmale; smochine; struguri; limetă; mango; pepene; portocale (Sevilla sau de preferat acre); papaya; piersici; pere; prickley pear (fruct de cactus); prune uscate; stafide; nuci de cocos moi; Soursops; tamarin.

Ceaiuri din plante

Cuișoare; anason; brusture; mușețel; soc; chimen; ghimbir; zmeură; Tila.

Mirodenii și condimente

Arome ușoare

Busuioc; frunze de dafin; cuișoare; mărar; oregano; pătrunjel; cimbru.

Arome iuți și picante

Achiote; piper Cayenne; coriandru; Habanero; ceapă; salvie.

Arome sărate

Sare de mare; alge marine (pulbere, granule – Kelp / Varec, Dulce, Nori – au “gust de mare“).

Arome dulci

100% sirop pur de agavă (de la cactus); zahăr brun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*