Ființe spirituale cu experiențe umane

Bună dragii mei, după o lungă perioadă de pauză am decis să mă întorc cu un articol interesant despre natura noastră divină. Alegerea acestei zile nu este întâmplătoare, deoarece are loc eclipsa de lună, ceea ce înseamnă că este o perioadă prielnică pentru a asimila informații.

Vreau să vă vorbesc puțin despre următorul citat: ”Nu suntem ființe umane care au o experință spirituală. Ci suntem ființe spirituale care au o experiență umană.” – Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955), filozof francez și iezuit. Acest concept este foarte important să-l acceptăm și să-l integrăm în mecanismul nostru de gândire pentru a ne descoperii esența divină.

Ce sunt fantomele?
Majoritatea oamenilor se tem de așa zisele fantome, sau le este frică să audă povești cu ele. De ce? Pentru că de-a lungul timpului s-au lăsat induși în eroare, fără să cerceteze la un nivel mai profund, de către mass-media sau alte surse. Fantomele sunt doar oameni ca noi, dar fără trupuri materiale. stockxpertcom_id33993541_jpg_dd979e1d463744138ce04478bcbc74f1 Moartea are loc doar fizic, adică corpul nostru este singurul care moare, deoarece noi suntem spirite infinite. Faptul că fantomele există, este o puternică dovadă că spiritul nu moare, ci doar renunță la corpul fizic, pentru a merge mai departe. Totul reprezintă evoluție, iar moartea reprezintă o oportunitate la o nouă viață, o etapă a evoluției noastre ca spirite. Asta nu înseamnă că trebuie să ne punem capăt vieții actuale, ci să acceptăm ceea ce este și tot ce înseamnă schimbare, să nu ne împotrivim, ci să învățăm și acționăm, să facem ceea ce simțim pentru a ne menține o stare de fericire constantă, deoarece viața trăiește prin noi.

Aceste spirite, numite ”fantome” pot fi percepute de oamenii cu capacități extrasenzoriale la nivel fizic. Alte prezențe pe care le putem simții, pot fi și Îngerii. Fiecare om are Îngeri și Ghizi care îl îndrumă pe parcursul vieții sale, fără să-și dea seama de cele mai multe ori. Ei fac parte din noi, din creație. Voi dezvolta acest subiect în alt articol.

Există un alt citat, și anume: ”Suntem ființe luminoase, nu această materie crudă.” – Maestrul Yoda, Star Wars. Am auzit cu toții de Star Wars, nu-i așa? Iar realitatea este că da, suntem ființe de lumină! Cei care pot vizualiza aure, de asemenea, pot vedea strălucirea tuturor ființelor vii. Această abilitate de a vedea aure se poate dobândi prin studiu și practică de către oricine, trebuie doar dorință, voință și acțiune.

Ce înseamnă Namaste?
”Namaste” este unul dintre puținele cuvinte sanskrite recunoscute de către vorbitorii non-hindi, adică de către cei care nu cunosc limba indiană. În prezent, la nivel global acest termen este asociat cu yoga și alte meditații spirituale. În acest context, are o multitudine de semnificații complicate și poetice, cum ar fi:

”Onorez Spiritul din tine, care este de asemenea, în mine.” – Autorul Deepak Chopra.

”Onorez locul din tine, unde întregul Univers sălășluiește, onorez locul din tine unde există iubire, integritate, înțelepciune și pace. Când te regăsești în acest loc din tine, și eu mă regăsesc în acest loc din mine, suntem Una.”

”Salut Divinitatea din tine.”

”Spiritul tău cu Spiritul meu sunt Una.” – Lilias Folan.

”Divinitatea din mine, salută Divinitatea din tine.”

”Divinitatea din mine, percepă și adoră Divinitatea din tine.”

Prin utilizarea acestui termen, ni se aduce aminte, că nu doar noi suntem ființe spirituale, ci că toate ființele sunt spirituale, de asemenea.

Provocarea este că 99% dintre oamenii pe care îi întâlnim zilnic ne vor trata în primul rând ca pe ființe umane, nu spirituale, iar din această cauză avem tendința de a le răspunde cam la fel, cu aspectul nostru uman, înloc să ne folosim partea noastră spirituală. Aceasta este o capcană ușoară. Dar dacă vom reuși în călătoria noastră pe calea spirituală, trebuie să învățăm să evităm această capcană. Cum anume? Prin a nu răspunde răutăților și a tot ce emană o energie de joasă vibrație, adică negativă. Prin a înțelege oamenii la un nivel mai profund, fără a-i judeca, deoarece toate reacțiile lor negative sunt rezultatul unor frustrări și dezechilibre la nivel interior, iar acest lucru nu are nimic de-a face cu voi. Tot ce puteți face este să dăruiți iubire necondiționată și să simțiți compasiune. De asemenea, să fiți optimiști și altruiști, fără a aștepta nimic în schimb.

Suntem entități spirituale, magnifice, dincolo de limitările creierului uman. Esența noastră divină o regăsim în interiorul nostru, corpul și lumea exterioară sunt doar niște iluzii. Trebuie să conștientizăm adevărata noastră măreție, esența noastră, Spiritul. Putem folosi adevărul scris în câteva cuvinte de către Pierre Teilhard ca pe o mantră, pentru a integra mai ușor în viața noastră și în percepția noastră acest fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*