Imposibilul devine posibil. Oameni care s-au vindecat de diabet

Astăzi am luat decizia, să traduc şi să postez acest articol despre sănătate, deoarece cu toţii avem nevoie de ea. Consider că sănătatea este cel mai important lucru, deoarece ne afectează în mod direct stările emoţionale şi psihice, ce ne ajută la desfăşurarea activităţii noastre zilnice. Dar ţinând cont de presiunea care se pune asupra noastră în societatea actuală, avem tendinţa de a alege o alimentaţie nesănătoasă de cele mai multe ori. Din lipsă de timp, şi probabil din dorinţa de a fi mai eficienţi la serviciu sau în activităţile noastre, lucrând timp extra, nu ne menajăm deloc corpul, păcălindu-ne că va funcţiona la infinit, până la proba contrarie. De aceea, există un număr ascendent de oameni bolnavi, începând cu vârsta a 2-a, sau chiar mai devreme. Pentru a da randament mai mult, indiferent de circumstanţe, starea noastră interioară trebuie să fie echilibrată, pozitivă. De cele mai multe ori medicii nu tratează cauza, ci efectul, ceea ce este total greşit. Şi nu doar atât, medicaţia poate chiar înrăutăţi starea bolnavului, majoritatea având efecte secundare.

Acest articol relatează rezultatele unor persoane bolnave de diabet. Părerea mea personală, rezultată din experienţa mea, este că o gândire pozitivă şi o astfel de dietă pot vindeca orice. Enjoy!

Diabetul zaharat este una dintre bolile cele mai agresive ale timpului nostru. Potrivit Asociaţiei Americane de Diabet, în anul 2012, 9,3% din populație, suferea de diabet.

De fapt, diabetul zaharat, creşte într-un ritm destul de alert. Un studiu realizat de CDC & Research Triangle Institute a concluzionat că, dacă tendințele recente ale ratelor prevalente diabetului zaharat, continuă să crească liniar în următorii 50 de ani, vor rezulta viitoare schimbări demografice ale populației lumii, ceea ce va duce la creșterea dramatică a numărului de oameni diagnosticaţi cu diabet.

Potrivit abordării actuale de masă, obiectivul major în tratarea diabetului, este de a minimiza zahărul din sânge (glucoza), fără a provoca un nivel anormal al acestuia. Diabetul de tip 1 este tratat cu insulină, exerciţii fizice, și un regim alimentar diabetic. Diabetul de tip 2 este tratat mai întâi cu scăderea în greutate, un regim alimentar diabetic, si exerciţii fizice. Actualmente, există următoarea credință, şi anume: “Diabetul este o boala cronică, ce nu are leac.” – Asociaţia Americană pentru Diabetici.

Dar ce se întâmplă dacă am putea preveni diabetul înainte ca el să apară? Dar să inversăm procesul bolii, după ce aceasta există?

S-a făcut un experiment, au fost aleşi 6 subiecţi pentru testare în inversarea procesului bolii, pe o perioadă de 30 de zile.

In filmul, “Simply Raw”: Inversarea procesului diabetului, în 30 de zile, s-au folosit şase subiecţi pentru testare, toţi aceştia au condiţii şi stiluri de viață diferite, dar au fost toţi diabetici – cinci de tip 2, și unul de tip 1. Fiecare subiect lua insulină. Regăsiţi filmul mai jos subtitrat în limba română.

Înainte de a intra în rezultatele acestui film, să notăm ceea ce este stabilit despre diabetul de tip 1 şi cel de tip 2. Această informație este relatată de către Programul Educaţional de Diabet la Nivel Național:

Diabetul zaharat tip 1 – organismul nu creează insulină. Insulina ajută corpul în utilizarea glucozei din corp pentru a genera energie. Persoanele diagnosticate cu tipul 1, trebuie să administreze insulină în fiecare zi.

Diabetul zaharat tip 2 – organismul nu creează sau nu foloseşte insulina în mod corespunzător. Persoanele diagnosticate cu tipul 2, de multe ori trebuie să ia pastile sau insulină. Tipul 2 este cea mai comună formă de diabet.

Participanții programului au fost următorii:

Austin (25 de ani) diagnosticat cu tipul 1 de diabet zaharat, având, de asemenea, probleme cu băutura.
Kirt (25 de ani) a avut o cantitate de zahar în sânge de 1200 mg/dL. Normal este sub 100 mg/dL. Medicul lui, i-a spus: “Tu trebuia să fii mort.”
Bill (vârsta 58) frecventa cardiologul si a avut neuropatie. El nu îşi putea simți picioarele.
Michelle (vârsta 36) suferea de obezitate.
Henry (vârsta 58) lua insulină, plus 9 pastile zilnic. Zahărul din sânge era 464 mg/dL.
Pam (62) a fost destul de obeză. Tatăl, fratele și soră ei sunt, de asemenea, diabetici.

Metoda pur și simplu raw
Abordarea pe care Gabriel Cousens o are în a vindeca oamenii de diabet zaharat, este prin schimbarea dietei lor. El afirmă că multe cercetări în ceea ce privește sănătatea, arată că persoanele carnivore, sunt predispuse de 4 ori mai mult la cancer mamar, de 3,6 ori mai mult la cancer de prostată, de 4 ori mai mult la diabet, și la alte boli cronice. Dacă consumaţi doar lapte, generează de 3 ori mai multă leucemie.

Având în vedere concluzia sa cu privire la dietă, el crede îndeosebi într-o abordare raw, în a mânca şi consuma o dietă bazată pe plante. Echipa sa pregătește mese echilibrate și complete pentru subiecții în testare pe parcursul perioadei de 30 zile. Mâncarea devine medicamentul lor.

Cu supraveghere medicală, toţi subiecţii au luat medicamente după cum le este necesar și au mâncat ceea ce le-a fost furnizat de către Gabriel și echipa sa de la Centrul de Întinerire Pomul Vieţii.

Rezultate
Din ziua a 3-a a programului, Kirt, Bill și Henry au fost capabili să renunţe la administrarea insulinei şi a medicamentelor. Nivelul lor de zahăr din sânge a scăzut deja la limitele normale la doar 3 zile după schimbarea dietei lor. Pam a fost capabilă să taie aportul ei de insulină cu 1/3. Austin, având tipul 1 de diabet zaharat, a fost capabil să reducă aportul lui de insulină până la jumătate. Și Michelle a descoperit cantitatea de zahăr din sângele său, ca fiind în jur de 362 mg/dL. Acest lucru a descurajat-o, până la punctul în care vroia să iasă din program, cu toate acestea, ea a rămas.

În a 12-a zi a programului, zahărul din sângele lui Henry a scăzut cu 256 mg/dL, comparativ cu prima zi. El nu a folosit medicamente pentru a-şi reduce nivelul de zahăr din sânge. Deși el a avut rezultate foarte bune, Henry a simțit că era prea bătrân pentru a mai continua programul și a cerut să meargă acasă. Familia lui a sosit în ziua a 17-a și a plecat acasă. În acel moment, el a redus numărul de medicamente, care iniţial au fost şaptesprezece, a pierdut 30 de kilograme și tensiunea sa arterială a scăzut. În cazul lui Henry, dependenţa sa faţă de produsele alimentare pe care le mânca înainte de dietă, a fost prea greu de depășit.

În ultima zi, a 30-a, s-au observat rezultate incredibile care contestă intens credința actuală, că diabetul nu ar avea leac.

Lui Kirt nu-i mai sunt necesare medicamentele. Zahărul din sânge a scăzut cu 214 mg/dL, până la nivelul 73 (normal), fără medicaţie. S-a descoperit mai târziu că suferea de fapt, de diabet zaharat de tip 1, de la început. Status: în limite normale.
Bill a incetat să ia 19 medicamente și a pierdut 32 de kilograme. Zahărul din sânge a scăzut cu 214 mg/dL, ajungând la 74 (normal), fără medicamente sau insulină. Status: în limite normale.
Michelle a incetat să ia toate medicamentele ei și a pierdut 23 de kilograme. Zahărul din sânge i-a scăzut cu 291-109 mg/dL, fără utilizarea medicamentelor. Status: în limite normale.
Pam a pierdut 26 kilograme, în timp ce zahăr din sânge a scăzut cu 167 mg/dL, până la 112 mg/dL, fără medicaţie. Status: în limite normale.
Austin, cel cu diabet zaharat de tip 1, a pierdut 20 de kilograme și a redus administrarea insulinei, de la 70 de unități, la 5. Starea: îmbunătățire drastică.

După cum puteți vedea, în starea de sănătate a tuturor participanţilor, au avut loc turnuri drastice și toţi, fie au inversat complet procesul bolii, fie îl ţin complet sub control. Individul cu tipul 1 de diabet zaharat (Kirt), s-a vindecat complet. Ceva este considerat imposibil în prezent. Toţi cu tipul 2 de diabet, nu mai au nevoie de insulină.

Ce ne spune acest fapt?
Că nu avem toate răspunsurile în medicina modernă, și dintr-o mulțime de cazuri, ne este greu să recunoaștem că ceea ce în prezent cunoaştem la nivel global, nu este întotdeauna cea mai bună metodă.

Oamenii de pretutindeni aleg rute alternative pentru a obține rezultate egale, și uneori, mai bune decât ceea ce le este indicat prin vocile de masă, cum ar fi medicii și profesioniștii desemnaţi de către stat. Este important ca oamenii să știe opţiunile lor și să aibă șansa de a le afla. Există foarte mulți oameni diagnosticaţi cu diabet zaharat, care nu sunt conştienţi de puterea alimentaţiei în transformarea stării lor, de aceea încă administrează insulină şi urmăresc ideile masei ca şi cum ar fi singurul adevăr.

Opinia de masă nu este neapărat ceva rău, este pur și simplu doar o mare limitare către alte opțiuni. La urma urmei, Asociaţia Americană pentru Diabetici, afirmă că nu ar fi niciun remediu pentru diabet, chiar dacă rezultatele de mai sus sugerează că există mai multe de adăugat la această poveste.

Se pare că imposibilul poate deveni posibil pentru cei care cred. Şi ca un bonus, am ataşat mai jos un scurt video, care relatează faptul că fiecare legumă şi fiecare fruct arată ca un organ omenesc. În concluzie, creaţia este ceva foarte inteligent, care ne dă mură-n gură totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*