Limbajul naturii – telepatia

Am revenit cu un articol, care mi s-a părut foarte important, deoarece consider că ne poate ajuta în redobândirea capacităţilor noastre de mult uitate, şi ne poate aduce aminte că toată planeta, împreună cu toţi locuitorii săi (regnurile mineral, vegetal, animal) înseamnă viaţă, fiind o singură fiinţă. Noi toţi suntem celulele planetei, nu există separare. Suntem toţi UNA. Aceasta ar trebui să vă dea de gândit. Fiind o persoană empatică, m-am regăsit în acest articol. Vă îndrum să puneţi în practică ce scrie. Enjoy!

V-ați întrebat vreodată ce înseamnă cu adevărat “telepatia”? Aţi experimentat-o vreodată? V-ați dori s-o experimentaţi vreodată? Ei bine, puteți, și ar trebui.

Telepatia este cunoscută ca fiind comunicarea “minte la minte”, fără sunete de lingvistică sau vorbă, este o formă instantanee de transfer a gândurilor și simțurilor. Unii cred că este pur și simplu “non-limbaj” – dar nu este. Poate telepatia singură este, dar telepatia empatică este un limbaj plin de comuniune tăcută, iar aceasta este forma cea mai naturală pentru noi.

Unii dintre noi cunosc că formele-gând pot fi transferate de la o persoană către alta, și chiar unele tehnologii au fost dezvoltate pentru a realiza acest lucru.

Formele-gând sunt combinații ale gândurilor și emoțiilor noastre. Aceasta este combinația, ambalată ca și formă gând, cu care începe creația propriei noastre realități. Frecvența gândurilor este determinată de starea noastră de conștiință, care este determinată de undele noastre cerebrale, care, în mare măsură, sunt determinate de frecvența emoțiilor noastre.

Emoțiile noastre interacționează cu corpul nostru tot timpul și influențează unda de frecvență a gândurilor noastre. În același mod, gândurile noastre influențează frecvența emoțiilor noastre. Gândurile noastre pot fi umplute cu rezonanța iubirii necondiționate sau cu tot spectrul de sus până jos la emoțiile fricii. – Suzanne Lie (traducere Monica Poka)

Există ființe spirituale și entități care pot comunica telepatic cu noi. Ei ne pot transfera fie gânduri, fie sentimente, sau ambele simultan.

Dar la ceea ce mă refer este telepatia empatică, care este naturală si organică ființelor vii, este un mod de a fi, împlinitor de altfel, și putem fii în acest fel, împreună cu toate ființele vii.

Natura are un limbaj al său, comunicat prin sunete, mirosuri şi culori, texturi şi nu numai. Ea are atât istorie, cât și sensibilitate prin complexităţi panoramice, pe care suntem într-un impas de a le detecta, cu atât mai puțin să fie descrise, iar compoziția sa este comunicată de multe ori atât de profund, de frumos. Nenumărate poezii de-a lungul istoriei au fost scrise în încercările umile de a descrie în cuvinte tot ceea ce a fost primit.

Mulţi cititori ai acestor poezii simt frumusețea lor. Dar în cea mai mare parte, este răspunsul scriitorilor la comuniunea lor cu natura, fiind transmis prin poezii, și de multe ori o scuză deplasată pentru capacitatea extraordinară de a capta în scris tot ceea ce a fost primit. Cititorul nu poate experimenta ceea ce a fost telepatic transmis către scriitor, ci doar ceea ce scriitorul a simțit și a încearcat să transmită. Acest lucru este la mâna a doua, dar rămâne încă bogat.

Telepatia empatică este mai mult decât transferul de gânduri, aceasta este o explicaţie ce ţine de emisfera stângă a creierului. Este comuniune, o comuniune având cel mai înalt scop, este un “limbaj” de o multi-complexitate mult mai mare de sentimente din cadrul și din jurul comunicatorilor, ce include întreg spectrul de experiență a ceea ce se comunică, o conștiință cu mult mai mare, în special cea a regnurilor naturale, ce au multe simțuri, iar multe dintre acestea pot fi exprimate. Nu recepţionaţi doar gândurile din jurul comunicării, ci primiţi şi toate simțurile ce au avut loc în momentul experienței, fiind exprimate, precum și sentimentele actuale ale celui care le comunică. De multe ori ceea ce a fost transmis include istorie. Este o comuniune bogat simțitoare între cei care își exprimă sentimente, gânduri, idei, arome, sunete în același timp, ambiant cu senzațiile unice ale comunicatorului, depășind spațiul și timpul pentru o clipă.

Este posibil să fi observat că folosesc termenul de comunicator și nu doar “persoană”, deoarece nu mă limitez doar la oameni. Telepatia este realizată cu cel mai mare succes, nu doar cu oameni, ci şi cu regnurile animal, vegetal, mineral și eteric.

Acest lucru implică ascultarea, nu doar auzul.

Ascultarea și auzul sunt două lucruri diferite. Auzul este detectarea sunetului audibil vorbit ale cărui cuvinte sunt deschise interpretării infinite. Aceste comunicări, atunci când sunt recepţionate cu o minte temperată, limitată, implică doar auzul. De multe ori ați auzit oameni spunând “te-am auzit”, și totuși aţi simţit un gol, așteptând un răspuns adecvat, dar degeaba.

Ascultarea presupune un simţ bogat de receptivitate și este delicios de complexă și completă.

Telepatia empatică nu este doar o comunicare de la o minte la alta, ci de la o conştiinţă la o altă conştiinţă. Acest lucru implică o mai mare utilizare a creierului, o complexitate multi-senzorială dinlăuntrul corpului cu care suntem înzestraţi natural.

Pierderea capacităţilor telepatice și empatice provine de la toate formele instituționalizate de “educație” și “formare”. Existenţa anumitor procese din cadrul acestor instituţii, construiesc din mintea cuiva o lamă de oțel. Aceasta fiind bătută, pisată, și încălzită, iar şi iar şi iar… până când devine o lamă. Și astfel aşa zisa minte de oțel a fost îndoctrinată și inoculată devenind un creier dominant, fiind asemănat mai mult cu un procesor de calcul. Aceasta este o formă de control a minții realizată de către instituțiile organizate şi finanțate, al căror scop este să ne învețe ceea ce consideră, majoritatea învăţăturilor fiind minciuni, sau lucruri incomplete. Aceasta nu este educație, ci fracţionalizare și desensibilizare.

Chiar și cei care se consideră inteligenţi, vor auzi cândva un flux de cuvinte dintr-un difuzor, și de cele mai multe ori, vor formula un răspuns, chiar înainte ca cel care comunică să fi terminat de vorbit… precum o maşină de calcul. Cu un caracter proiectil, fiind o transmisie într-o singură direcţie, este cutia unui singur intelect. Acesta este modul pentru a antrena mintea, în a deveni un instrument computerizat. Biți de informație sunt aleşi, și puşi cap la cap pentru a creea într-un mod deliberat, capodopere cu licență artistică.

Telepatul empatic comunică adevărul într-un mod deschis și complet.

Telepatia empatică ascultă cu întregul creier și totala capacitate a corpului, fiind capabilă de a recepţiona infinit mai multe informații, înțelepciune și cunoaștere, simțuri bogate, într-o nanosecundă. Spre deosebire de mintea de oțel care are nevoie de un timp / spațiu liniar pentru a obține informații.

Pentru telepații empatici, comunicarea cu minţile limitate este în întregime frustrantă și inutilă. Unul din ei este lăsat cu un gust amar.

Cum putem deveni telepați empatici?

În prezent, formele-gând pot fi transmise de către persoane și tehnologii. Fiind o transmisie proiectată spre alţii, de multe ori fără acordul nostru, este evident că aceste tipuri de transmisii proiectile sunt de obicei negative.

Pentru a recâștiga abilităţile noastre naturale, trebuie în primul rând să fim receptivi dorinței, deoarece această dorință reprezintă ea însăși receptivitate. Un om va începe să se deschidă și să-şi înmoaie mintea temperată, făcând-o maleabilă din nou în acest fel. Este un act deliberat de voință și disciplină. Avem nevoie să găsim o sursă de telepați adevăraţi, iar cei mai benigni și gregari îi vom găsi în natură. Copacii în special sunt dispuși să fie sursele noastre de comuniune și prietenii noștri. Pentru a afla adevărul din această declarație va trebui să o experimentaţi voi înşivă. Niciun copac nu vă va conduce în rătăcire, nici nu vă va spune minciuni, sau provoca dezechilibre. Nu sunt capabili de aşa ceva… natura însăşi este precum un copil inocent.

Natura în toate formele sale, este înrudită cu noi oamenii, în adevăr și esență, în corporalitate și de origine.

Toată natura este noi! Oameni, animale, copaci, ierburi, munți, ape, plante etc., venim cu toții din aceiași esență, aceiaşi Sursă… Toate fiinţele vii sunt rudele noastre într-o altă formă, dar profund informate cu privire la noi.

Mergeţi în natură pentru a vă conecta. Nu doar ca să vorbiţi, ci şi să ascultaţi.

Acest lucru poate necesita ceva practică pentru cei care nu sunt obişnuiţi a fi receptori, dar se poate realiza dacă îşi dau voie lor înşişi, renunţând la bariere şi control. Va fii nevoie de mai mult timp petrecut în natură, în special pe lângă arbori, care sunt peste tot, și mulți sunt dispuși să comunice.

Veți descoperi doar adevărul.

Puteți nutri o deschidere a minţii voastre, care acționează precum un portal de legătură cu natura, şi ea totodată, folosind acest portal pentru a comunica cu voi. Uneori, această conexiune poate avea loc surprinzător de rapid, totuşi să nu aveţi aşteptări. Este nevoie de un anumit tip de încredere în mintea voastră, pentru a se dezvolta această conxiune… trebuie să aveţi totală încredere în mintea voastră, pentru a fii vibrantă şi receptivă.

Pentru fiecare va fi diferit. Dar eu pot vedea o lume a telepaţiilor empatici revenind la viaţă, venind “on-line”, ca să spun așa, și aceasta este doar începutul redobândirii legăturii noastre cu Sursa, cu Divinitatea noastră, cu adevăra noastră natură, simţindu-ne ca acasă, atât în ​​pielea noastră proprie, cât și pe această planetă, unde ne-am născut. Trebuie să comunicăm cu rudele noastre, să le acceptăm, iubim şi să traim în armonie cu ele. Când toate formele de comunicare și comuniune sunt deschise – curgând către toate direcțiile – iar sentimentele şi simţurile naturale pătrund în fiinţa noastră, acest lucru reprezintă familia noastră și iubirea divină.

Despre autor:

Serena este un cercetator tenace și dedicat, care timp de 40 de ani a analizat sursa nebuniei, violenţei şi controlului asupra acestei planete. Respingând sistemul de învăţământ de spălare a creierului și refuzând ca abilitățile sale naturale să fie ridiculizate de către ei, a rămas o gânditoare independentă și o empatică, intuitivă.

De la vârsta de 21 de ani, Serena a trăit organic şi a studiat viața naturală. Învăţând singură totul, a fost antrenor personal, a excelat ca florar, pilot, grădinar organic, bucătar, artist, croitoreasă, scriitor, bijutier, peisagist etc. Serena se consideră o nutriţionistă ezoterică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*