UK ne jigneste din nou

Salut,

Asa cum am promis, va tinem la curent cu tot ce primim.

Home Office schimba din nou regulamentul peste noapte. Dupa ani de zile in care a acceptat NVQ si NCFE ca si certificari valabile pentru un Sandwich Course, schimba regulmentul fara sa tina cont ca poate zeci de Romani si Bulgari au platit cursurile de calificare si au inceput cursurile in Aprilie sau urmau sa le inceapa in luna Mai.

 Usor de rezolvat pentru cei care urmau sa le inceapa in Mai, dar cum ramane cu Romanii care au platit cursurile si au plecat in luna Aprilie in UK cu speranta ca vor obtine o calificare si experienta in munca?

Ca sa nu mai spunem ca din nota trimisa de Home Office reiese ca s-ar aplica doar la cei care sunt EU.

Bun, pentru nestiutori, traducerea este: daca esti cetatean Moldovean poti sa aplici pentru certificare NVQ sau NCFE la fel cum au facut-o sute sau mii de Romani si Bulgari anul trecut. Doar ca daca esti Moldovean platesti evident mai mult cursul pentru ca faci 2 -3 saptamani in plus. Dar daca esti Roman sau Bulgar NU MAI POTI FACE ACEST LUCRU!

Si toate acestea pe fondul unui tratat cu EU in care Romanii si Bulgarii trebuiau sa fie tratati MAI BINE dupa aderarea la EU!

Ei ce spuneti?

Ramona Campean

 Comentati acest topic!

NOTA1: ideea aici este ca NI S-AU INCALCAT DREPTURILE, nu are nimic a face cu cine era dispus sa plateasca aceste cursuri sau sa participe in aceste cursuri! Critica la acest post este bine venita, dar minciunile si jignirile nu!

 NOTA2: ideea aici NU este ca ne AFECTEAZA PE NOI, BRGWORK, ci pe NOI, Romanii care lucram la BRGwork si care ne crucim in fiecare zi cu cat tupeu si cu cata franchete suntem pusi la colt de alte state membre UE pentru ca “ei au fost primii”!

Si va mai afecteaza pe voi, cei care cititi acest comentariu INDIFERENT ca mergeti sau nu IN UK, SAU SUA SAU stati IN ROMANIA! Este vorba de mandria noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*